Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Vlasy NOVINKY v Tetě: Pro vlasy jako ze zimní pohádky

NOVINKY v Tetě: Pro vlasy jako ze zimní pohádky

NOVINKY v Tetě: Pro vlasy jako ze zimní pohádky

28. listopadu 2019 od Anna Adlerová

28. listopadu 2019 4 minuty čtení
Připravil/a Anna Adlerová

Zima je tady v plné parádě a s ní přichází i zvýšená potřeba starat se o vlasy, které se mohou začít chovat trochu jinak, než jsme zvyklé. Kladete si otázky, jak jim prospět co nejlépe? V prosinci pro vás máme pořádnou smršť vlasových novinek rozdělených podle typu vlasů.

Záchrana pro slabé a padající vlasy

Někdy za jemnými vlasy a jejich vypadáváním stojí hormonální nebo geneticky podmíněné změny v organismu. Vlasové kořínky jsou u žen chráněny ženským hormonem estrogenem. Po menopauze jeho podíl klesá a přibývá vliv mužského hormonu testosteronu. Důsledkem jsou vlasy jemnější, které předčasně vypadávají. Řešení nabízí řada pro jemné a lámavé vlasy Plantur 39. Obsahuje kofein, který zamezuje hormonálně podmíněnému vypadávání vlasů. Tato účinná látka se vstřebává do vlasových folikulů již při mytí. Přírodní rostlinné účinné látky pomáhají chránit pokožku hlavy před důsledky poklesu hladiny estrogenu. Růst vlasů, zvláště v období menopauzy, pak můžete podpořit Plantur 39 Fyto-kofeinovým tonikem pro růst a posílení vlasů, jehož účinné látky pronikají hluboko do vlasových kořínků.

Tip redakce:
Posílit vlasy můžete i zevnitř, a to pomocí vhodných doplňků stravy. Vyživující složky biotin a selen použité v Plantur 39 Aktivních kapslích pro vlasy přispívají k udržení normálního stavu vlasů. Obsažený zinek přispívá k dosažení zdravé pokožky hlavy. Ta je základním předpokladem zdravého růstu vlasů.

1. Plantur 39 Fyto-kofeinový šampon pro jemné a lámavé vlasy (koupit v e-shopu)
2. Plantur 39 Balzám pro jemné a lámavé vlasy 
3. Plantur 39 Fyto-kofeinové tonikum pro růst a posílení vlasů (koupit v e-shopu)
4. Plantur 39 Aktivní kapsle pro vlasy 
5. Plantur 39 Strukturovací péče pro snadné rozčesávání a objem vlasů

Dlouhotrvající zářivá barva

V případě, že pravidelně investujete do dokonalé barvy svých vlasů, pravděpodobně chcete žádoucí odstín udržet stejný co nejdéle. S tímto úkolem vám pomůže řada pro barvené vlasy TRESemmé Colour Shineplex, která myje a pečuje o vlasy tak šetrně a jemně, aby z nich zbytečně nevymývaly barvu. Složení s olejem z kamélie má regenerační účinky, které v kombinaci s jemnou ochranou dodá barveným vlasům vitalitu a lesk až na 12 týdnů.

Pokud vedle barvy svého účesu potřebujete předcházet vypadávání a oslabování vlasů, které způsobuje zejména hormonální nerovnováha během menopauzy, svěřte péči o své vlasy řadě Plantur 39 pro barvené a poškozené vlasy. Barvené vlasy posílí a zabrání jejich předčasnému vypadávání spojenému s prosvítáním pokožky a ústupem vlasů.

tresemme produkty na vlasy

1. Plantur 39 Fyto-kofeinový šampon pro barvené a poškozené vlasy (koupit v e-shopu)
2. Plantur 39 Balzám pro pro barvené a poškozené vlasy 
3. Plantur 39 Fyto-kofeinové tonikum pro růst a posílení vlasů (koupit v e-shopu)
4. Plantur 39 Aktivní kapsle pro vlasy 

Dechberoucí hnědá

Svoji péči o barvu potřebují také hnědovlásky, na které se často zapomíná. Pro dlouhotrvající hnědou barvu je tu řada Plantur 39 Color Brown pro dechberoucí hnědou. Její předností jsou barevné pigmenty, které ulpívají na vlasech, zakrývají šediny a odrůstající vlasové kořínky. S každým mytím je tak hnědá barva intenzivnější. Díky fyto-kofeionovému komplexu jsou vlasy ještě k tomu více chráněny proti vypadávání v období menopauzy.  

tresemme produkty na vlasy

1. Plantur 39 Fyto-kofeinový šampon Color Brown pro dechberoucí hnědou 
2. 
Plantur 39 Barevný balzám Color Brown pro dechberoucí hnědou 

Obnovení poškozených vlasů  

Vlasy jsou neustále vystaveny poškození ať už vinou počasí, horkého vzduchu nebo barevných změn. Je proto potřeba jim dodat hydrataci, posílit je a vyživit. Toho všeho lze docílit například díky obnovující řadě pro poškozené vlasy TRESemmé Biotin Repair + Protect 7, která chrání a napravuje až 7 typů poškození v jednom umytí. Najdete v ní Biotin + Pro-Bond komplex účinných látek, který posiluje každý vlas zevnitř i zvenku. V jednom umytí tak můžete očekávat více odolnosti před poškozením vlasů při kartáčování, vysoušení, kulmování, žehlení i zaplétání vlasů do copů.
tresemme produkty na vlasy

Dávka hydratace pro suché vlasy

Suché vlasy jsou náchylné k lámání a většímu poškození. To, co ocení nejvíce je silná porce hydratace.  Tu jim dodá hydratační péče řady pro suché vlasy TRESemmé Botanique Nourish & Replenish, která obsahuje směs aloe vera a kokosového mléka. Je kompletně bez parabenů a umělých barviv. Pomůže vám tak podpořit přirozenou krásu vašich vlasů jemným čištěním, výživou a dodáním lesku bez zatížení. 

tresemme produkty na vlasy

Zkrocení krepatých a nepoddajných vlasů

Trpíte na zacuchávání vlasů, krepatění nebo prostě potřebujete svou hustou hřívu trochu zkrotit? Pak jsou právě pro vás ideální kosmetické produkty, které obsahují složky usnadňující rozčesávání a zabraňující cuchání. Vhodným kandidátem je řada pro krepaté a nepoddajné vlasy TRESemmé Keratin Smooth. Obsahujíce keratin, který vlas zevnitř posílí, a marulový olej, který je vyživí a zanechá lesklý a jemný efekt. 
tresemme produkty na vlasy

1. TRESemmé Šampon pro nepoddajné a krepatící se vlasy Keratin Smooth (koupit v e-shopu)
2. TRESemmé Kondicionér pro nepoddajné a krepatící se vlasy Keratin Smooth (koupit v e-shopu)
3. TRESemmé Maska pro nepoddajné a krepatící se vlasy Keratin Smooth (koupit v e-shopu)

Objem pro jemné vlasy 

Křehkým a jemným vlasům chybí hlavně objem. Potřebujete-li je navíc ještě posílit, pak je potřeba s nimi intenzivněji pracovat. A to při mytí i následném stylingu. To vše zajistí řada pro objem vlasů TRESemmé Collagen+ Fullness.  Systém, obsahující kolagen byl vytvořen s glycerinem, aby pronikl dovnitř vlasu. Zhušťuje každý pramínek vlasů a ihned tak napomáhá k vzhledu hustějších vlasů.
tresemme produkty na vlasy

1. TRESemmé Šampon pro objem vlasů Collagen + Fullness (koupit v e-shopu)
2. TRESemmé Bezoplachový posilující balzám Thick & Full 
3. TRESemmé Kondicionér pro objem vlasů Collagen + Fullness (koupit v e-shopu)

 

Záchrana pro mastící se vlasy  

Mastné vlasy trpí častým mytím, kterým se narušuje přirozená lipidová bariéra pokožky a vlasy se tak v obranné reakci mastí ještě více. Je proto vhodné jednotlivá mytí oddalovat. S tím vám pomohu suché šampony. Vyzkoušejte například:

tresemme produkty na vlasy

1. TRESemmé Suchý šampon pro normální až mastné vlasy Fresh & Clean 
2. TRESemmé Suchý šampon pro jemné a mastné vlasy Voluminous Lock 

Připravil/a pro vás Anna Adlerová

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

x
Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít